X

Ательє Carlex презентувало «Гелендваген» у стилі епохи диско (фото)

Актуальне покоління Mercedes-Benz G-Class знову потрапило до рук тюнерів польського ательє Carlex Design. Цього разу вони виконали його у стилі 70-х, надавши рис рестомоду.

Новий проект тюнерів отримав назву G-Vintage. На нього встановили хромовані передній та задній бампери, бічні підніжки та дзеркала заднього виду. Mercedes хизується класичними 20-дюймовими колесами з білим кантом. Для позашляховика запропоновано дев’ять відтінків, включаючи Lime Pop, Champagne Fizz, Pink Glow, Tangerine, Raspberry Punch, Green Breeze, Ivory, Sand Dune та Noir.

Салон «Гелендвагена» також виконали у ретро-стилі. Його оздобили вінтажною шкірою коричневого кольору та алькантарою, а багажний відсік та спинки сидінь другого ряду – натуральним деревом. Основою для проєкта стала топова версія Mercedes-AMG G 63, оснащена 4,0-літровим бітурбованим мотором V8. Після модернізації тюнерів він видає 805 к.с. потужності та 1020 Нм крутного моменту. Максимальна швидкість обмежена на позначці 260 км/год.

У Carlex Design розповіли, що мають намір випустити невелику серію G-Vintage. Кожен екземпляр виготовлятиметься на замовлення. Покупці зможуть вибрати колір кузова та салону, а також масу інших акцентів, щоб зробити автомобіль максимально відповідним своїм вимогам. Вартість новинки поки що не розкривається. Але однозначно вона обчислюватиметься семизначною цифрою.

Читайте також:
Ательє Mansory показало черговий експеримент на тему Ferrari