X

Тюнери додали агресії новому Dacia Duster (фото)

Німецький дилер та тюнер Carpoint GmbH, який відомий створенням спеціальних версій моделей Dacia, представив перший тюнінг-комплект для нового Duster. Акцент було зроблено на спортивності.

Поки що доопрацьований румунський бестселер показаний на рендерах, але вже незабаром компанія покаже «живий» стайлінг-пакет. Судячи з зображень, модифікації включають новий передній і задній бампери, розширені крила, новий капот і особливі колісні диски. Також Duster занизили дорожній просвіт та додали червоні декоративні елементи. Всі ці деталі зробили кросовер візуально агресивнішим.

Нові колісні диски виглядають дуже масивно. Вони взуті в наднизькопрофільні шини, які помітно ширші за оригінальні. Про покращення продуктивності в Carpoint GmbH не стали говорити, лише натякнули, що були зроблені деякі зміни.

Читайте також:
Dacia запропонувала низку цікавих опцій для популярного Sandero

Нагадаємо, що Dacia Duster третього покоління доступний з 1,0-літровим турбодвигуном потужністю 100 к.с., а також у двох гібридних версіях на основі 1,2 та 1,6-літрових моторів. Віддача установок 130 та 140 к.с. відповідно.