X

Toyota представила оновлений Highlander та версію 25th Edition

Японська компанія Toyota представила оновлений кросовер Highlander, а також особливу версію, присвячену 25-річчю популярної моделі. Новинка відрізняється багатою комплектацією, особливими колісними дисками, оригінальним кольором та “ювілейним” декором.

Toyota Highlander відзначає 25-річчя. З нагоди ювілею компанія підготувала лімітовану версію 25th Edition. Новинка відрізняється сріблястою декоративною обробкою та фірмовою символікою 25th Edition. Покупці зможуть обирати між насиченим темно-сірим відтінком Heavy Metal або білим кольором. Також автомобіль отримав спеціальні 20-дюймові легкосплавні диски.

Інтер’єр також отримав брендування на порогах, підголівниках сидінь та лампах підсвічування. Для обробки використовується коричнева шкіра з перфорацією. Версія 25th Edition створена на основі багатої комплектації Limited Hybrid, яка включає, зокрема, стереосистему JBL, тризонний клімат-контроль і 12,3-дюймовий центральний дисплей.

Toyota планує виготовити лише 2500 позашляховиків у виконанні 25th Edition для ринку США. Окрім того, звичайний Highlander також оновили. Усі гібридні комплектації тепер стандартно постачаються з повним приводом. Крім версії 25th Edition, темно-сірий відтінок Heavy Metal як опція можна замовити для комплектацій XLE, Limited та Platinum. Гібридний Highlander отримає нову фірмову символіку, а спортивна версія XSE матиме у своєму арсеналі 12,3-дюймову шкалу приладів із режимом Sport Mode.

Вартість базової версії Toyota Highlander LE FWD стартує з $39520. Оновлений Highlander надійде у продаж у листопаді цього року.