X

Toyota показала найдешевшу версію Land Cruiser 250 (фото)

Toyota показала базову версію популярного позашляховика Land Cruiser 250, яка стане найдешевшою у сімействі моделі. Її цінник буде меншим за 50 тисяч доларів.

Бюджетний Toyota Land Cruiser 250 дуже спростили, щоб знизити вартість. Він отримав незабарвлені у колір кузова бампери, кришки дзеркал заднього виду, дверні ручки та інші елементи. Від хромованого оздоблення також відмовилися, а колісні диски замінили на сталеві 18-дюймові.

В обробці салону використовували бюджетну тканину. Заради економії відмовилися навіть від шкіряного обплетення на кермовому колесі. Екран мультимедійної системи став набагато меншим, а сидіння позбавили електроприводу. Частину опцій також скасували.  Серед хороших новин – компанія зберегла двозонний клімат-контроль та низку систем допомоги водієві.

Читайте також:
В Україні виготовили легкий бронеавтомобіль на базі Toyota Land Cruiser 70

У рух бюджетний Land Cruiser 250 приводить 2,8-літровий дизельний турбодвигун потужністю 204 к.с.. Він працює у парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу. Вартість новинки у компанії не озвучили. Відомо, що вона буде меншою за 50 тисяч доларів.