X

Toyota Land Cruiser з Cyberpunk 2077: який вигляд має авто

Toyota Land Cruiser 200 – удивительный автомобиль, который пригодится и в городе, и на бездорожье, и в мире ближайшего будущего

Рамний позашляховик Toyota Land Cruiser 200 незабаром отримає наступника. Тож актуальна модель скоро стане класикою. Те, що потрібно для всесвіту Cyberpunk 2077!

Автомобіль, підготовлений Driver-News, залишився впізнаваним, але зазнав серйозних технічних змін. І, звісно, все вдалося витримати у стилі гри, яку  шанувальники серії так чекають.

Стилістика ретровейв (або сінтвейв) — спершу була стилем музики,  популярним сьогодні. Наслідування композиціям 80-х років минулого століття поширилося і на візуальний ряд. Тому тепер ретровейв — не тільки набір стильних звуків, а й неонове світло, блиск покритого подряпинами металу і, безумовно, харизматичні автомобілі.

Позашляховик Тойота Ленд Крузер, варто визнати, прекрасно підготувався до світу Cyberpunk 2077. Міцні колеса в захисних кожухах, три осі (напевно, всі провідні), довгий капот, всередині якого безсумнівно розмістився дуже потужний двигун.

Читайте також:
Представлен самый большой Toyota RAV4 (фото)

У грі, яка з’явиться 19 листопада, цей автомобіль ми не побачимо. Автори, щоб уникнути бюрократичних процесів ліцензування, самостійно придумали всі транспортні засоби. Але в кожному з них можна буде впізнати реальний прототип, який зазнав модифікації у стилі цього Toyota LC200.

136