X

Toyota Hilux Champ перетворили на зручний будинок на колесах

Тайська компанія Carryboy підготувала оригінальний кемпер альковного типу на шасі популярного пікапа Toyota Hilux. Будинок на колесах здатний розмістити на нічліг до 6 осіб, а комфорт їм забезпечать невелика ванна кімната, їдальня та телевізор діагоналлю 32 дюйми.

Toyota Hilux Champ відомий простотою та надійністю конструкції, а також своєю універсальністю, що робить його чудовою основою для трансформації. Саме цьому, мабуть, керувалися фахівці тайської компанії Carryboy, які підготували повнофункціональний автобудинок для любителів кемпінгу.

Прототип автобудинок був представлений рік тому на презентації Hilux Champ у Таїланді, а тепер кемпер отримав серійний статус та доступний до замовлення. Він створений на базі версії Hilux Champ з довгою колісною базою та одинарною кабіною, що забезпечує кращу інтеграцію та більше внутрішнього простору порівняно з пікапами slide-in. Цей же модуль сумісний з пікапами Toyota Hilux та Mitsubishi Triton із середньою базою.

Кемпер здатний умістити до шести осіб. У задньому відсіку знаходиться зручна вітальня, яку можна перетворити на спальне місце, верхня спальна зона має вікно для спостереження за зірками. Також у кемпері є невелика ванна кімната з туалетом та душем із гарячою водою, завдяки баку об’ємом 100 л.

Зручності включають обідній стіл, приховане світлодіодне освітлення, велику кількість відсіків для зберігання речей, жалюзі на вікнах, холодильник на 80 л, кухонну техніку, раковину, 32-дюймовий телевізор та кондиціонер. Зовні компанія додала електричні бічні сходи для легшого доступу, електричний тент та додаткову висувну кухню.

Стандартна батарея автобудинку має місткість 9600 Вт год, але може бути збільшена до 19200 Вт год або 28800 Вт год для тих, хто хоче довше залишатися поза мережею. Крім того, сонячні панелі на даху дозволяють отримати додаткову енергію.

Під капотом розташовується стандартний 2,4-літровий дизельний силовий агрегат, що генерує 110 кВт/150 к.с. та 343 Нм крутного моменту. Потужність передається на задні колеса через автоматичну коробку, як і у всіх варіантах Hilux Champ, які зараз доступні в Таїланді. Carryboy пропонує можливість модернізації підвіски за допомогою нових амортизаторів збільшуючи дорожній просвіт пікапа.

Ціни на Toyota Hilux Champ Motorhome від Carryboy варіюються від $58,5 до $70 тисяч, залежно від опцій.