X

Священик за кермом КАМАЗу влаштував п’яну ДТП на Буковині (фото)

У селі Мольниця Чернівецької області водій бензовозу «КАМАЗ» не впорався з керуванням та вчинив аварію. Щоб уникнути відповідальності, він втік з місця ДТП.

Про інцидент, який стався 18 серпня, розповіли у пресслужбі поліції області. Повідомляється, що за кермом вантажівки був 42-річний священнослужитель. Він в’їхав у дорожній стовп, а потім залишив місце аварії. Проте патрульні поліцейські спільно із співробітниками відділення №4 (м. Герца) Чернівецького райуправління поліції оперативно затримали порушника.

Під час спілкування зі священнослужителем інспектори поліції помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на місці. Драгер показав 1,94 проміле, що майже вдесятеро перевищує допустиму норму. У зв’язку з цим на порушника склали протокол за ст. 130 КУпАП.

Читайте також:
В Україні зростає кількість ДТП за участю електросамокатів

Однак, на цьому історія не закінчилася. Під час складання адміністративних документів священик повівся агресивно і почав нападати на співробітницю поліції. Він завдав їй тілесних ушкоджень і ще намагався заволодіти її табельною зброєю. Поліцейську госпіталізували до лікарні, а неадекватного чоловіка затримали у порядку ст. 208 КК України. Також було внесено відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 342 (Опір працівнику правоохоронного органу) КК України.