X

Суперника Toyota RAV4 від Renault розсекретили до прем’єри (фото)

На початку наступного року Renault має намір презентувати оновлений кросовер Austral. Утримати новинку у секреті компанії не вдалося, її фото злили у британський конфігуратор марки.

Судячи з фот, оновлений Austral втратить складні фари з С-подібними денними ходовими вогнями, натомість отримавши більш спрощені. Під головними блоками фар з’являться V-подібні вставки. Ще інакше виглядає передній бампер із великим повітрозабірником, а капот став менш фактурним. Також у решітки радіатора змінилося наповнення, а забарвлення кузова тепер двоколірне.

Корму кросовера на фото не показали. Очікується, що встановлять нові ліхтарі та перероблений бампер. Салон також перероблять, покращивши оснащення та матеріали в обробці. Розширять і перелік систем допомоги водієві. Кардинальних змін у моторній гамі не прогнозують.

Читайте також:
Всюдиходи Renault Trucks отримують в Україні нові кузовні надбудови

Renault Austral збереже електрифіковані силові установки. Актуальна модель поставляється з 1,2 та 1,3-літровими турбомоторами, які працюють у парі з механічною коробкою передач або варіатором. На вершині лінійки версія E-Tech. Повнопривідного варіанта кросовера поки що не очікується. На ринок новинка вийде навесні 2025 року.