X

Subaru презентувала оновлений кросовер Crosstrek (фото)

Subaru провела легкий рестайлінг кросовера Crosstrek. Компанія покращила оснащення моделі та додала до лінійки преміум-комплектацію.

Нова комплектація отримала приставку Premium у назві та є ключовою зміною. Вона відрізняється від інших потужним двигуном. Під її капотом встановлений не 2,0-літровий чотирициліндровий мотор, а 2,5-літровий оппозитний агрегат з віддачею 185 к.с. і 241 Нм крутного моменту, який працює в парі з безступінчастою трансмісією та системою повного приводу. Комплектація Premium також отримала нову систему X-Mode із налаштуваннями Snow/Dirt та Deep Snow/Mud для кращої роботи повного приводу у складних погодних умовах.

Що стосується інших версій Crosstrek, то вони отримали розширений пакет систем безпеки та допомоги водієві. Тепер він включає систему попередження про перехресний рух та виявлення сліпих зон, функцію допомоги в утриманні смуги руху та автоматичне аварійне кермо. До того ж кросоверу запропоновані нові матеріали для обробки салону.

Читайте також:
Toyota та Subaru розробляють новий електромобіль: що відомо про майбутню новинку

Разом із оновленням кросовер отримав і вищий цінник. Базовий Subaru Crosstrek на ринку США обійдеться щонайменше у 25 тисяч доларів, а за версію Crosstrek Premium доведеться викласти понад 27 тисяч.