X

Subaru Impreza кинула виклик легендарному Lamborghini Murcielago (відео)

У гонці по прямій зійшлися універсал Subaru Impreza і легендарний суперкар Lamborghini Murcielago. Відео заїзду опублікували на YouTube-каналі Driven Media.

Цей дрег-заїзд був би наперед програшним, якби його організатори не модифікували універсал. Роботи було проведено досить багато, щоб Impreza стала швидшою та змогла обійти на треку суперкар. Сума витрат на апдейт автомобіля склала 18 тисяч доларів.

Усі модифікації універсала організатори перегонів не розкрили. Вони лише сказали, що на нього встановили нове зчеплення, комплект койловерів, напівсліки та інші гальма. Також був переналаштований двигун і тепер він видає 300 к.с. проти 196 сил у стандартного варіанта.

Читайте також:
Audi RS 3 Sportback трьох поколінь зійшлися в дрегу — відео заїзду

Незважаючи на те, що умови для дрэг-гонки були неідеальними, оскільки перед її початком пройшов дощ, обидва автомобіля змогли показати, на що вони здатні. Першим вийшов на трек Murcielago. Він виглядав не таким спритним, як завжди, але зміг подолати дистанцію за 1:24,13 хвилини. Impreza показала час на тій самій дистанції 1:21,36. І це вражає. Рекомендуємо подивитися відео, адже воно варте того.