X

Сотні новеньких електрокарів Tesla кинули у полі (фото)

У містечку Тампа (штат Флорида, США) біля місцевого сервісного центру Tesla припарковані сотні нових Model 3. Вони стоять не на спеціальному заасфальтованому майданчику, а просто у полі, оточені травою.

Імпровізовану стоянку з Tesla Model 3, яка виглядає занедбаною, показали на фото. Основна маса – це нові версії популярного електромобіля. Але ближче до заднього краю майданчика можна побачити приклади Model 3 до рестайлінгу і ще декілька Model Y. Судячи з VIN-кодів, ці авто зійшли з конвеєра в період з квітня по травень 2024 року.

Користувач Reddit, який опублікував серію фото цього «цвинтаря авто», зазначив, що більшість електромобілів Tesla мають нестандартні колісні диски і салони змішаних відтінків. Також він додав, що серед інших версій є Performance.

Читайте також:
У Японії виявили цвинтар Chevrolet Corvette C3 (відео)

Невідомо, скільки часу електрокари простояли на полі і скільки їм ще доведеться тут перебувати. У коментарях до посту автомобілісти почали вказувати, що такий простій не залишиться непоміченим, оскільки у Флориді дуже палючий сонце, а в полях живе величезна кількість гризунів, які можуть пробратися в багажні відсіки або навіть салон, завдавши непоправної шкоди.