X

Сонячні панелі, кухня та душ: Ford представив кемпер Nugget (відео)

Ford презентував функціональний автобудинок на базі нового покоління Transit Custom. Новинка з приставкою Nugget у назві відрізняється практичністю та передовими технологіями.

Модель створили у партнерстві з компанією Westfalia. Внутрішній простір поділено на зони. Передня – водійська, середня – місце для відпочинку, задня – для зберігання речей та приготування їжі. У Nugget водійське та переднє сидіння можна розвертати на 180 градусів. Другий ряд сидінь розкладається та перетворюється на двоспальне ліжко, також є відкидні столики.

У кемпері є зона для приготування їжі, яка включає варильну поверхню, раковину, ящики для зберігання продуктів та посуду, міні холодильник. У салоні інтегровані деякі функції, як у розумного будинку, якими можна керувати за допомогою планшета. Є душ і відкидний намет.

Крім того, на даху встановлено намет, в якому можуть розміститися дві особи. Ще в неї вбудовані сонячні панелі, що забезпечують додатковий заряд батареї. Ford Transit Custom Nugget запропонують із 2,0-літровим дизельним двигуном EcoBlue потужністю 168 к.с. Пізніше буде доступна версія із гібридною установкою на основі 2,5-літрового бензинового двигуна. Він працює з електромотором і видає 229 к.с. потужності. Запас ходу у суто електричному режимі 50 км. Вартість кемпера починається від 76 500 євро.

Читайте також:
Volkswagen показав кемпер California «завтрашнього дня»