X

WOG запрошує усіх на автомобільний фестиваль

Хватит проводить выходные на скучных пляжах и дачах. Пора зажечь по-настоящему. 2 и 3 июля вас ждет мега крутой автомобильный фестиваль NewCarsFest 2016, топливным партнером которого выступает компания WOG.

Учасниками першого автомобільного фестивалю NewCarsFest 2016 стануть автомобільні новинки цього року та найпопулярніші моделі сезону. За досягнення у сфері нових технологій «відповідатимуть» найновіші електромобілі та гібриди. Всіх вразять екзотичні транспортні засоби – неймовірні вражаючі тюнінгові авто, надшвидкі спорткари, довжелезні лімузини та інші шоу-стопери. Просто на місці можна буде випробувати будь-який із 40 автомобілів, серед яких будуть Tesla Model S та інші електромобілі.

Запорукою веселої атмосфери та влучних жартів стане спеціальний гість заходу  – Дядя Жора! Яскрава шоу-програма, запальні танці на сцені, дитяча анімація героїв мультфільму «Тачки» розвеселять навіть тих, хто встав не з тієї ноги. Конкурси на найкращий малюнок на автомобілі гуашшю та шоу змивання цього малюнку завзятими леді в купальниках потрібно буде миттєво знімати на фото та відео.

А після звабливої мийки автомобілів вас охолодить найкавовіша кава та смачні страви у WOG CAFE, що працюватиме впродовж усього фестивалю.

Не проґавте цю подію, наступна буде лише через рік!