X

Учасник команди Kia зайняв друге місце в загальному заліку «Пробігу під каштанами 2016»

Команда Kia в составе более 160 участников уже в третий раз приняла участие в ежегодном благотворительном «Пробеге под каштанами». Отличная погода, теплая и дружеская атмосфера и радость от результата Юрия Краста из команды Kia, занявшего второе место в общем зачете.

Інтерес до «Пробігу під каштанами» зростає кожного року і вагомим фактором тут є не тільки чудова організація проекту, але й його потужна соціальна складова. Організатори поставили за мету зібрати кошти для Науково-практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, і надзвичайно чудово, що цього року до команди «ФАЛЬКОН-АВТО» приєдналося набагато більше людей, об’єднаних шляхетною метою.

До команди Kia у 24 благодійному «Пробігу під каштанами» увійшло більш ніж 160 учасників. Безпосередньо у марафоні бігли 121 членів команди, а ще близько 40 допомагали з організацією, чим забезпечили шалену підтримку.

Майже сто осіб зареєструвалися для участі в пробігу у червоних кольорах Kia на Facebook. Активну участь взяли співробітники «ФАЛЬКОН-АВТО», представники офіційних дилерів Kia в Україні, а також регіонального офісу Kia Motors Corporation, розташованого в Києві.

Описати атмосферу «Пробігу під каштанами 2016» словами було неможливо. Скажемо лише, що усі учасники отримали неймовірне задоволення від спілкування, а насамперед від перемоги над собою та від чудового результату колег, адже учасник команди Kia Юрій Краст показав другий результат у загальному заліку!

Але найголовнішою нагородою для усіх стало досягнення основної мети організаторів пробігу – зібрати кошти для придбання медичного обладнання, ліків та витратних матеріалів для Науково-практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, спеціалісти якого щороку рятують тисячі маленьких життів.

«ФАЛЬКОН-АВТО» дякує всім, хто взяв участь у «Пробігу під каштанами» у складі команди Kia та запрошує бажаючих приєднатися до нас наступного року.