X

SEAT відкрив новий шоу-рум у Харкові

В Харькове открылся новый автосалон SEAT. Первый шоу-рум SEAT в новом концептуальном стиле.

Розташований на головній транспортній магістралі Харкова – проспекті Гагаріна, автосалон привертає увагу жителів та гостей міста. Побудований за новими стандартами SEAT, шоу-рум яскраво вирізняється серед усіх інших дилерів завдяки сучасній ідентифікації.

Новий дилерський центр було створено з дотриманням філософії SEAT – технології для задоволення. Саме у СЕАТ Центр Харків клієнти можуть спробувати за кермом нові Ibiza, Leon та X-Perience та отримати справжнє задоволення від керування.

На відкритті були присутні представники SEAT S.A., які висловили свою повагу до якості нового дилерського центру і були зачаровані красою українських дівчат.

Директор Porsche Finance Group, Андреас Целлер висловив найщиріші вітання керівнику дилерського центру SEAT, Тетяні Тихомировій та подарував сертифікат на 30 000 грн.

Давід Лішка, директор Porsche Ukraine, генеральний імпортер SEAT в Україні, наголосив, що це великий крок вперед та приклад для інших дилерів SEAT, які планують провести ребрендинг дилерських центрів.

«Це велика честь для нас – приєднатися до сім’ї SEAT, адже це не просто автомобілі, а автомобілі для задоволення, яке відчуваєш знову і знову, коли сідаєш за кермо SEAT. У 2016 році ми спостерігаємо значне зростання продажу, завдяки повнопривідному SEAT X-Perience та спеціальним вигідним пропозиціям Chili Bonus від імпортера. Вже наприкінці року ми очікуємо на новий SEAT Ateca, який вже почав завойовувати серця клієнтів у Європі. Автомобіль виявився таким успішним, що виробництво працює у три зміни, щоб задовольнити потреби ринку. Ми впевнені, що на українському ринку, SEAT Ateca чекає такий самий приголомшливий успіх, як і у Європі» – зауважила Тетяна Тихомирова, головний директор SEAT Центр Харків.

Відкриття салону було організовано у симбіозі іспанського темпераменту та яскравого колориту з українською гостинністю і традиціями. Весь дилерський центр прикрасили яскравими елементами, які відображають гарячий темперамент бренду SEAT.

Головною зіркою на відкритті дилерського центру став SEAT Leon CUPRA з пакетом стилізації Orange Color Pack. 290-сильний хетчбек привертав увагу усіх гостей заходу. Динамічні лінії кузова Leon підкреслені помаранчевими колісними дисками та накладками на дзеркалах та радіаторній решітці. Leon CUPRA навіть у статиці демонструє свою потужність та спортивний характер. Лише 5,7 секунди треба цьому автомобілю щоб розміняти першу сотню. Саме SEAT Leon Cupra довгий час тримав рекорд Нюрбургрингу для передньопривідних автомобілів. Наразі він доступний для замовлення.

Новий дилерський центр СЕАТ Центр Харків чекає на гостей щодня, за адресою: м. Харків, пр-т Гагаріна, 314 Б.