X

Погроми у США: у дилера FCA вкрали 50 дорогих авто (відео)

Массовые беспорядки в США сопровождаются масштабными кражами – и пример тому угон полсотни новеньких авто у дилера FCA

У США під час масових погромів у різних штатах мітингувальники займаються масовими грабежами та мародерством. Виносять не тільки продукти, побутову техніку та електроніку, а й автомобілі. І тому наочний приклад — місто Сан-Леандро в окрузі Аламеда, штат Каліфорнія. Тут у місцевого дилера FCA вкрали ні багато ні мало — 50 новеньких автомобілів.

Із відео, яке з’явилося в мережі, видно, як новоявлені викрадачі їздять на автомобілях, нещадно палячи їм шини. І все це доволі дорогі моделі — два Dodge Challenger Hellcats, вартістю близько 80 тис. доларів кожен, Dodge Charger Widebody і Jeep Grand Сһегокее. Хочеться вірити, що всі зловмисники понесуть відповідне покарання, а крадені авто повернуться на базу.

Читайте також:
На фуру з кулаками — масові заворушення в США зачепили і далекобійників (відео)

Нагадаємо, що масові заворушення в США почалися з інциденту 25 травня в Міннеаполісі, коли поліцейський під час затримання вбив афроамериканця Джорджа Флойда. Після цього люди збунтували в багатьох містах кількох штатів — багато вбитих і поранених. Правопорядок намагається забезпечувати Нацгвардія.