X

Перший Автомобільний телеканал закликає до ввічливості

Перший Автомобільний телеканал розпочинає всеукраїнську акцію «Будь ввічливим!».

Акцію спрямовано на підвищення культури, взаємоповаги і толерантності водіїв на українських автошляхах. Акція «Будь ввічливим!» триватиме протягом 6 місяців по всій території України.

Унікальну можливість прийняти участь у всеукраїнській акції від Першого Автомобільного телеканалу «Будь ввічливим!» першими матимуть ті автомобілісти, які з 11 по 13 вересня завітають до Столичного Автошоу,  звернуться до стенду Першого Автомобільного телеканалу та отримають акційну наліпку.

Для тих, хто не матиме можливості відвідати шоу, для участі в акції потрібно буде надіслати листа на електронну адресу bv@svit-tv.ua. Дату та час видачі додаткових акційних наліпок шукайте на сторінці акції на сайті www.1auto.tv.

Щомісяця серед учасників акції будуть розігруватись цінні подарунки, серед яких мобільний телефон, талони на бензин, gps-навігатор та ін.

«Ми розуміємо, що вирішити проблему неповаги та невихованості серед автоводіїв одразу не можливо, але ми як соціально активна компанія вважаємо за потрібне закликати водіїв до взаємоповаги, терпіння та ввічливості під час руху», – сказала генеральний продюсер Першого Автомобільного Ірина Твердовська.