X

Kia Драйв Тур 2016: неймовірні емоції та більше 500 тест-драйвів у Дніпрі та Львові

Восьмой традиционный Kia Драйв Тур шагает по городам Украины. Cобытие для всех, кто любит автомобили, уже состоялось в Днепре и Львове, оставив у участников приятные воспоминания о сотнях тест-драйвов новинок Kia и многочисленных развлечениях для всей семьи. Впереди – Киев.

Першим містом, до якого завітав Kia Драйв Тур 2016, став Дніпро. Цього року автомобільне свято повернулося на центральні площі міст, саме тому зону активностей Kia було розміщено у фан-парку Євро 2016 на Площі Героїв Майдану.

Кожен бажаючий міг познайомитися з найпопулярнішими моделями Kia, що експонувалися на площі, та отримати докладні відповіді на питання від консультантів офіційних дилерів «ФАЛЬКОН-АВТО» у Дніпрі. Проте, прийняти рішення про придбання омріяної моделі простіше після тест-драйву. Такою можливістю, незважаючи на надзвичайну спеку, скористалися більше 360 автомобілістів, що відвідали Kia Драйв Тур 2016 протягом двох днів. Серед моделей, що вже представлені на ринку Україні, найбільшою популярністю користувалися Kia Sportage (до речі, найпопулярніший автомобіль червня в Україні), могутній середньорозмірний SUV Kia Sorento, та один з найстильніших хетчбеків Європи Kia cee’d. Електромобіль Kia Soul EV поки що не знайти у вільному продажі, проте це не завадило йому стати справжнім шоу-стопером Kia Драйв Тур 2016 у Дніпрі, адже бажаючих випробувати цей міський кросовер з нульовими емісіями не було відбою!

Поки автомобільні фани випробовували новинки Kia, їх друзі та члени родини мали можливість взяти участь у численних активностях для дорослих та дітей. Шанувальники футболу мали змогу продемонструвати свої вміння на невеличкому футбольному полі, тоді як ті, хто віддає перевагу індивідуальним видам спорту, грали у міні-гольф. До послуг найменших гостей працювали аніматори та надувний батут. Що стосується задоволення, то його отримали всі відвідувачі Kia Драйв Тур 2016 у Дніпрі незалежно від віку та вподобань.

За тиждень Kia Драйв Тур 2016 перемістився на протилежну частину карти України – у місто Львів. Караван автомобілів Kia на цього разу приймала площа навпроти Університету імені І. Франка, де також було розміщено фан-парк Євро 2016. На відміну від Дніпра, де гості заходу рятувалися від спеки в охолоджених клімат-контролями автомобілях, відвідувачів Kia Драйв Тур 2016 у Львові в перший день мало не «змила» злива.

На щастя, такі дрібнички не здатні зупинити справжніх фанатів Kia і за два дні у місті Лева відбулося більше 160 випробувальних заїздів, учасники яких змогли особисто пересвідчитися у перевагах популярних моделей корейського бренду.

Окрім тест-драйвів, звісно ж, були баталії у настільний футбол та аерохокей, можливість вдосталь пострибати на батуті та взяти участь у численних конкурсах.

Автомобільне свято для всієї родини під назвою Kia Драйв Тур 2016 у Дніпрі та Львові, безсумнівно вдалося, тож наступна зупинка – у місті Києві.

Слідкуйте за новинами про дату та місце проведення Kia Драйв Тур 2016 у столиці на сайті www.kia.ua, а також на сторінках бренду Kia в Україні у соціальних мережах.