X

Як українські богатирі штовхали Ford Trucks F-MAX (відео)

В рамках фестиваля «Сильные Украины 2019» прошел Ford Trucks Чемпионат, в ходе которого спортсмены из Федерации стронгмена Украины выполнили силовые упражнения с новейшими седельными тягачами F-MAX

У Києві, на Хрещатику 10 серпня можна було побачити незабутнє видовище – українські богатирі взяли участь у Ford Trucks Чемпіонат, який відбувся в рамках фестивалю «Сильні України 2019». Організатором фестивалю виступила Федерація стронгмена України на чолі з її президентом Сергієм Конюшком.

Спонсором заходу виступила компанія АВТЕК – офіційний дилер Ford Trucks Ukraine.

Спортсмени тягнули і штовхали вантажівки Ford Trucks F-MAX, який переміг у престижному конкурсі «Міжнародна вантажівка 2019 року» (International Truck of the Year 2019).

У змаганні взяли участь 20 богатирів, серед яких була і одна дівчина Марина Салтанова. Вперше в Україні було показано силову вправу Truck Pull, в якій учасники штовхали вантажівки.

Наставляв і надихав спортсменів людина-легенда Василь Вірастюк – заслужений майстер спорту України, володар титулу «найсильніша людина світу», неодноразовий чемпіон світу в силовому багатоборстві.

За результатами трьох вправ (зокрема тягу на канаті в упорі), була обрана найкраща десятка спортсменів, яка візьме участь у фіналі Чемпіонату на звання Найсильнішої людини України, який відбудеться 14 вересня у Дніпрі.

На Ford Trucks Чемпіонат подіум посіли: перше місце –Денис Бережник, друге місце – Богдан Ксенчук і третє місце – Роман Грициляк.