X

Hyundai Sonata – офіційний автомобіль для VIP-гостей Odessa Holiday Fashion Week

С 25 по 27 июня 2016 года в Одессе будет проводиться Odessa Holiday Fashion Week. Официальным автомобилем для VIP-гостей модного мероприятия в этом году стала абсолютно новая Hyundai Sonata.

Нову генерацію легендарного седана вибрали найкращим перевізником почесних відвідувачів не випадково. Вишуканий і елегантний автомобіль, виконаний згідно з дизайнерською концепцією бренду – Fluidic Sculpture 2.0 – повністю відповідає високому статусу події, адже його величність відчувається просто в усьому – від респектабельного зовнішнього вигляду до розкішного інтер’єру.

Знаменитості зможуть гідно оцінити лейтмотив преміального автомобіля, над створенням якого працював сам Пітер Шраєр, визнаний геній автомобільної моди. «Внутрішня сила» New Sonata – це художнє втілення цілеспрямованості й витонченості, що підкреслює високу якість і статус.

Крім того, в рамках Odessa Holiday Fashion Week офіційний імпортер всесвітньо відомого бренду Hyundai в Україні, компанія «Хюндай Мотор Україна», а також її представники в регіоні – автосалони «Базис Авто», «Автотрейдінг-Одеса» і «Богдан-Авто Одеса» – для всіх охочухи організують тест-драйви. Кожен зможе відчути себе зіркою fashion-індустрії.