X

Chery провів 500 тест-драйвів в Україні

В рамках проекта «Вишневый сезон с Chery» было проведено около 500 тест-драйвов новых моделей Chery Tiggo 3 и Chery Tiggo 5.

Протягом двох уїк-ендів, в декількох містах України, всі бажаючі, які ставали гостями брендованих зон Chery біля найбільших торгово-розважальних центрів, могли пройти тест-драйв новинок модельного ряду Chery. Крім цього, тест-пілоти отримували вичерпну інформацію про моделі і звичайно ж, їх чекав приємний і смачний сюрприз. Судячи з кількості людей, які не дивлячись на спеку прийшли і прийняли рішення спробувати «на смак» компактний кросовер Chery Tiggo 3 і середньорозмірний Chery Tiggo 5, представники нової генерації автовиробника викликали непідробний інтерес. Про зацікавленість потенційних клієнтів у новинках свідчить і той факт, що консультанти практично не присідали, оскільки люди, що прийшли на тест-драйв, ділилися враженнями, а ті, хто просто проходили повз, задавали безліч питань щодо технічної частини кросоверів.

При цьому, з огляду на результати бліц-опитувань учасників тест-драйвів, обидва представники модельного ряду Chery не тільки виправдали, а й значною мірою перевершили очікування. Наведемо лише пару відгуків:

Олександр, Київ: Я випадково дізнався про тест-драйви Chery в нашому місті. А враховуючи, що в ЗМІ дуже багато інформації про те, що це «нова генерація», «результат перезавантаження», вирішив перевірити. Я провів невеликий тест-драйв Chery Tiggo 5, який позиціонується як новий представник модельного ряду. Знаєте, якщо не дивитися на шильдик, ергономіка, якість виконання, матеріали, відчуття на ходу, все дуже нагадує однокласників з Південної Кореї. Дуже гідно і я б розглядав цю модель як альтернативу.

Сергій, Львів: Про Chery Tiggo 3 я дізнався з новин. У мого знайомого модель попереднього покоління, на якій він відкатав не одну тисячу кілометрів. Побачивши інформацію про тест-драйв мені захотілося «приміряти» цей кросовер. Знаєте, враження в основному позитивні – шумоізоляція, енергоємна підвіска, функціональність салону, хороший кліренс, і найголовніше – адекватна ціна. Якби я зараз вибирав автомобіль, я б серйозно поставився до варіанту Chery Tiggo 3.

Якщо Ви все ж не змогли провести тест-драйв новинок Chery в рамках «Вишневого сезону з Chery» то познайомитися з кросоверами Chery Tiggo 3 і Chery Tiggo 5 можна в найближчому дилерському центрі бренду Chery в Вашому регіоні. Якщо ж Вам до душі седани, бренд Chery пропонує в Україні компактний седан Arrizo 3 і повнорозмірний Arrizo 7.

Детальніше про модельний ряд і про останні новини можна дізнатися на сайті www.chery.ua