X

Skoda вивела на тести свій найшвидший кросовер (фото)

Друге покоління Skoda Kodiaq скоро отримає високопродуктивну версію vRS. Її прототипи вже виїхали на тести, де й потрапили до об’єктивів фотошпигунів.

Тестові мули вийшли на дорожні випробування без маскування, що дозволило розглянути їхні особливості. Новинка багато в чому повторює базовий Kodiaq, відмінності зводяться до більш агресивного переднього бампера та збільшеного повітрозабірника. Ще кросовер отримав темні накладки на порогах, нові 20-дюймові колісні диски з динамічним дизайном та прямокутні патрубки вихлопної системи.

Салон кросовера на фото не показали. Очікується, що в його оснащення увійде спортивне кермо і нові сидіння з бічною підтримкою. Що стосується силової установки, то, ймовірно, у рух Kodiaq vRS буде приводити 2,0-літровий турбований чотирициліндровий двигун потужністю 261 к.с. і 370 Нм крутного моменту.

Читайте також:
Skoda показала найпотужнішу та найексклюзивнішу версію Fabia

Такий мотор використовується у нових VW Golf GTI та Octavia vRS. Він дозволяє розганятися з місця до «сотні» за шість секунд і розвивати максимальну швидкість у 250 км/год, що зробить Kodiaq vRS найшвидшим кросовером у лінійці чеської марки. Про дату дебюту високопродуктивної новинки немає інформації. Але з огляду на той факт, що на тести вона виїхала без маскування, це станеться невдовзі.