X

Skoda презентувала 470-сильну версію Superb (фото)

Фахівці Skoda створили унікальний варіант знаменитого Superb. Вони перетворили сімейний універсал на спорткар із неймовірними показаниками потужності.

Новинка, створена на базі універсала минулого покоління у версії Laurin & Klement, отримала приставку Sleeper Edition та вийде в єдиному екземплярі. Під капотом авто встановлено модернізований 2,0-літровий двигун потужністю 470 к.с. і 661 Нм крутного моменту. Досягти таких показників змогли за рахунок встановлення Garrett PowerMax Turbo, нової паливної системи та інтеркулера. Мотор працює у парі з 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач DSG та системою повного приводу.

Також унікальний універсал обзавівся новою підвіскою з койловерами, за рахунок якої дорожній просвіт зменшився на 50 мм, модернізованою гальмівною системою AP Racing з шестипоршневими супортами і 19-дюймовими колісними легкосплавними дисками, взутими в шини Yokohama 239/4. Універсал ще отримав матричні фари.

Читайте також:
Салон нового Skoda Elroq отримає обробку з нестандартних матеріалів

В обробці салону використано натуральну перфоровану шкіру коньячного кольору. А в оснащення увійшла цифрова панель приладів, мультимедійна система з 9,2-дюймовим екраном, аудіосистема Canton, а також тризонний клімат-контроль, рульове колесо з підігрівом і сидіння водія з функцією масажу. Skoda Superb Estate Sleeper Edition не продаватиметься. Унікальний екземпляр залишиться у прес-парку Skoda UK.