X

Skoda представила спортивну модифікацію нового Superb (фото)

Skoda Superb є одним із найпопулярніших автомобілів для сім’ї. Компанія розширила лінійку моделі нового покоління, додавши до неї спортивну модифікацію із приставкою Sportline у ​​назві.

Вона відрізняється від стандартної більш агресивними бамперами з великими повітрозабірниками, чорними елементами в обробці, якими замінили хромовані, затемненою решіткою радітора і невеликим спойлером на кормі. Універсал може похвалитися рейлінгами на даху. Їздить автомобіль на 18-дюймових полірованих антрацитових дисках Vela з матово-чорними аеродинамічними ковпаками. За доплату вони можуть бути 19-дюймовими. Є логотипи Sportline на бризковиках та чорний напис Skoda на кормі.

Салон моделі просторий та комфортний. У його оснащення включили спортивні сидіння із вбудованими підголовниками та електроприводом, нове кермо, а у цифрової приладової панелі та мультимедії змінили графіку. Оббивка стелі чорна, декоративні смуги на панелі приладів і дверних картах мають карбоновий ефект. Педалі отримали сталеві накладки і є фонове підсвічування.

Читайте також:
Skoda показала новий компактний кросовер (фото)

Superb Sportline отримала занижену на 15 мм підвіску з адаптивними амортизаторами. Вона запропонована з кількома моторами: 1,5-літровим чотирициліндровим потужністю 150 к.с., 2,0-літровим дизельним турбомотором з віддачею 150 і 193 к.с., 2,0-літровим бензиновим TSI на 265 к.с. Доступний і плагін-гібрид з віддачею 204 к.с. У найпотужнішій версії модель розганяється з місця до «сотні» за 5,6 секунди.