X

Skoda показала новий компактний кросовер (фото)

У лінійці чеської компанії Skoda з’явиться новий компактний кросовер під назвою Kylaq. Це буде модель початкового рівня, яка приєднається до класу В.

Щоб підігріти інтерес шанувальників марки до новинки, Skoda показала кросовер на тизерах. Судячи з них, він буде виконаний у мові дизайну Modern Solid та отримає вузькі світлодіодні фари та Г-подібні задні ліхтарі. Також у автомобіля розширені крила, довгий капот та майже рівний дах зі спойлером на кінці. Лінії кузова плавні.

Відомо, що кросовер буде побудований на платформі MQB A0 IN, яка лежить в основі Skoda Kushaq та VW Taigun. Його довжина складе не менше 4 метрів, що зробить Kylaq найкомпактним в історії марки. Салон моделі поки що не розсекречений.

Читайте також:
Skoda презентувала 470-сильну версію Superb (фото)

Офіційної інформації про силову установку немає. Однак інсайдери стверджують, що новинка отримає 1,0-літровий двигун TSI потужністю від 96 до 116 к.с. Він працюватиме з шестиступінчастою «механікою» або «автоматом» та системою переднього приводу. Дебют Skoda Kylaq відбудеться до кінця року, а на ринок Індії він вийде на початку 2025 року.

https://www.youtube.com/watch?v=MJG9S36OfQg" layout="responsive" width="1000" height="563">