X

Skoda показала дизайн доступного компактного електрокроса Elroq

Чеська компанія Skoda продовжує підігрівати інтерес до свого нового компактного електрокросу Elroq і представила кілька ескізів його вигляду. В ієрархії бренду новинка займе місце на сходинку нижче за електричний Enyaq і буде альтернативою моделі Karoq з традиційними ДВС.

Як завжди, ескізи досить перебільшені, але раніше Skoda показувала фотографії закамуфльованого прототипу, що розкривають справжні пропорції. Elroq отримає розділені фари з технологією Matrix LED, тонкі повітрозабірники в передньому бампері і буде оснащений 19 або 20-дюймовими легкосплавними дисками. Профіль новинки має схожість з більшим Enyaq. Для моделі підготували унікальний відтінок Timiano Green у поєднанні із темним декором Unique Dark Chrome.

Інтер’єр буде виконаний з екологічно чистих матеріалів, включаючи перероблену тканину, Recytitan (виготовлений із 78% переробленого ПЕТ) та Technofil (поліестер та перероблені нитки Econyl). Покупці зможуть вибрати між чотирма темами інтер’єру – Loft, Lodge, Suite та Studio. Крім цього, Elroq буде оснащений сучасною цифровою панеллю приладів та новітніми технологіями VW Group. Також серед переваг новинки – просторий п’ятимісний салон і багажне відділення на 470 л.

Модель використовує платформу MEB і буде доступна з акумуляторними батареями місткістю 55, 63 та 82 кВт-год, пропонуючи запас ходу WLTP до 560 км. Живлення надходитиме від одного мотора, встановленого ззаду, або двох електродвигунів. Elroq із заднім приводом видаватиме 125 кВт/170 к.с. або 210 кВт/285 к.с., а версія з повним приводом отримає у своє розпорядження 220 кВт/299 к.с. потужності.

Повністю електричний кросовер дебютує у жовтні на автошоу у Парижі.

https://youtu.be/2kbjWfkW0QY" layout="responsive" width="1000" height="563">