X

Skoda Kamiq випробували «лосиним тестом»: результат показали на відео

Журналісти іспанського видання km77.com провели черговий «лосинний тест», у рамках якого вони перевіряють на маневреність та стійкість на дорозі автомобілі різних світових виробників. На цей раз вони випробували Skoda Kamiq.

Для тесту вони вибрали версію кросовера, оснащену 1,5-літровим турбодвигуном потужністю 150 к.с., який працює у парі із семиступінчастим роботом DSG. Його колеса були «взуті» у шини Goodyear Eagle F1 розміром 215/45 R18. Спочатку Skoda Kamiq пройшов тест на слалом, показавши чудовий результат. Кросовер подолав смугу перешкод за 25,9 секунд, що є непоганим результатом для цього класу авто.

Потім Kamiq вирушив на основну смугу перешкод для проходження лосиного теста. Кросовер з легкістю виконав встановлені маневри на швидкості 79 км/год, не зачепивши жодного конуса. І це при тому, що для отримання позитивної оцінки від експертів достатньо пройти його на швидкості 77 км/год. У виданні km77.com зазначили, що цей результат є кращим серед усіх сучасних кросоверів цього класу, представлених на ринку.

Читайте також:
Міський кросовер Skoda Kamiq пройшов перше оновлення

https://www.youtube.com/watch?v=TQc9KvK7YfI" layout="responsive" width="1000" height="563">