X

Singer працює над новими рестомодами

Американська компанія Singer, яка будує рестомоди за мотивами знакових Porsche, анонсувала випуск цілого сімейства моделей на базі сімейства 930.

Після презентації стильного Porsche 930 Turbo Coupe у компанії вирішили продовжити серію та підготувати для своїх фанів ще три варіанти у виконанні Targa, Cabriolet та Slantnose Coupe. Таким чином у компанії вирішили відзначити 50-річчя оригінального 911 Turbo.

«911 Turbo було випущено п’ятдесят років тому. З того часу він став зразком для наслідування, героєм автобанів та переможцем перегонів, коханим водіями та ентузіастами по всьому світу. Ми раді співпрацювати з власниками, щоб відсвяткувати цю ікону дороги та треку та побажати турбованому 911 щасливого дня народження», – коментує проєкт керівник компанії Singer Роб Дікінсон.

Як основу для своїх творінь у компанії використовують агрегатну базу сімейства 964. Автомобілі оснащені 3,8-літровим опозитним шестициліндровим двигуном Mezger з повітряним охолодженням та парою турбокомпресорів від моделі 992. Після модернізації потужність досягає 510 к.с. Всі моделі будуть оснащені 6-ступеневою механічною коробкою передач та заднім приводом.

Кузов виготовлений з вуглецевого волокна і відрізняється відомим дизайном з розширеними крилами. Ззаду розташовується характерне антикрило, яке у версії Slantnose Coupe трохи більше та виразніше. Усі версії отримують високошвидкісні шини Michelin Pilot Sport 4S у стандартній комплектації.

За попередніми даними, Singer побудує 70 екземплярів стандартної моделі Coupe і 25 Slantnose Coupe, причому всі вони вже розпродані. Скільки буде виготовлено варіантів Targa та Cabriolet доки не уточнюється.