X

Салон нового Kia Sportage показали на фото

До дебюту оновленого Kia Sportage залишилися лічені дні, але компанія продовжує тестувати модель. Саме на фінальних випробуваннях фотошпигунам і вдалося заглянути до її салону.

Варто зазначити, що минулого тижня на шпигунських фото показали новинку без найменшого камуфляжу, а зараз розсекретили салон. Таким чином, оновлений Sportage розсекречений майже повністю. Судячи з фото, в оснащення кабіни увійде великий вигнутий екран, який розтягнувся на всю ширину передньої панелі, роблячи інтер’єр кросовера сучаснішим. Також видно нове двоспицеве ​​кермо та мінімалістський перемикач коробки передач. Оздоблення виконане із чорної шкіри.

Що стосується зовнішніх змін, то Sportage отримав нові фари без С-подібних ДХО, перероблену решітку радіатора, бампер з хромованою планкою та інший капот. На кормі зміни скромніші. Тут встановлені нові ліхтарі та злегка змінений бампер.

Читайте також:
Kia показала на фото свій перший рамний пікап і назвала дату дебюту

А ось про силове встановлення офіційної інформації немає. Інсайдери стверджують, що в рух новий Sportage наводитиме 1,6-літровий чотирициліндровий двигун з м’якою гібридною технологією потужністю 150 к.с. Ще ймовірно буде запропонована версія з гібридом, що заряджається, на основі того ж мотора потужністю 229 к.с. Очікується, що покажуть новинку 24 жовтня.