X

Rolls-Royce присвятив електрокар Spectre Каліфорнії

Британська компанія привезе на фестиваль до Каліфорнії оригінальну версію електричного купе Spectre, яка отримала назву Semaphore. Автомобіль виділяється яскравим дизайном та вишуканим інтер’єром.

На автомобільному фестивалі в Монтереї у Каліфорнії Rolls-Royce представить новинку Spectre Semaphore, створену підрозділом Bespoke. Новинку адресовано молодіжній аудиторії, яка не боїться експериментувати.

  

Автомобіль забарвлений у яскравий колір Bespoke Semaphore Yellow від якого отримав свою назву. Капот прикрасили унікальною графікою Marbled Paint Spill сріблястого кольору та покрили всю цю красу кількома шарами прозорого лаку. Один тільки капот є результатом понад 160 годин розробки та виробництва.

Яскраво-жовта гамма кольорів використовується і в інтер’єрі автомобіля. Поєднання Bespoke Lemon Yellow та Citrine Yellow використовується для обробки сидінь, дверей та приладової панелі. Вона поєднується з контрастними відтінками Grace White та Slate Grey з декоративним рядком Lemon Yellow. Дизайнери марки також використали цифровий потенціал Bespoke, доповнивши циферблати жовтими шкалами. Дерев’яні декоративні панелі салону пофарбовані фарбою Cashmere Grey зі срібними пластівцями, які створюють яскравий блиск під прямим світлом.

Rolls-Royce Spectre Semaphore виготовлено в єдиному екземплярі, а його презентація відбудеться 16 серпня на виставці The Quail, A Motorsports Gathering. Автомобіль оснащений електричним силовим агрегатом потужністю 585 к.с. і крутним моментом 900 Нм. З 0 до 100 км/год суперкупе розганяється за 4,5 секунди, а дальність ходу досягає 520 км за циклом WLTP.