X

На продаж виставлено легендарний BMW з 90-х майже без пробігу

Це та сама BMW E34, що була дуже популярною в нашій країні на світанку 90-х років. Про неї мріяв кожен комерсант, а для авторитетів це був останній крок перед переходом на W140 S-Class. Ми бачили цю машину в таких фільмах як “Бригада” і “Піжмурки”, що ще більше додало їй популярності. На тлі всього того, що сходило з конвеєрів наших заводів, BMW 5-series була просто космічним кораблем. Про таку потужність і якість керування радянська людина не могла навіть мріяти. Цей автомобіль став символом цілої епохи, а на дорогах України його можна зустріти донині.

На жаль, стан збережених у нашій країні екземплярів такий поганий, що на ці машини просто шкода дивитися. Звісно, у деяких фанатів марки можна знайти хорошу машину, але найчастіше це буде реставрований варіант. Чого не можна сказати про країни недалекого зарубіжжя. Так, живі машини цієї марки розкидані на території всього Євросоюзу, і в деяких країнах донині присутні такі E34, на яких навіть муха не сиділа. Один із таких автомобілів і привернув нашу увагу.

Більше фотографій дивіться у нашому Telegram-каналі

BMW 535i E34 було виставлено на продаж на одному з німецьких майданчиків. Машину вперше поставили на облік у Варшаві в 1991 році, і вона перебуває на цій реєстрації донині. Майже за 30 років існування авто проїхало лише 20 000 кілометрів. Якщо глянути в салон автомобіля, складається враження, що він тільки вчора зійшов з конвеєра баварського заводу. Власник хоче виручити з продажу легенди лише 16 300 євро, що є цілком прийнятною ціною для конкретного екземпляра.

E34 – третє покоління 5-ї серії. Його рядний шестициліндровий двигун виробляє 211 к.с і працює в парі з автоматичною коробкою передач. В оснащення машини входить кондиціонер і підігрів сидінь, але це ще не все. Це не проста E34, яка дивом вціліла за стільки років. Машина справді унікальна і випущена обмеженим тиражем. Автомобіль увійшов у серію, присвячену 10-річчю BMW в Японії. У неї навіть є табличка з написом Limited Edition.

Читайте також:
Найогиднішу BMW в історії хочуть продати за 9500 євро