X

Renault вивів на тести оновлений Clio – фото

Актуальне п’яте покоління Renault Clio представили п’ять років тому, а це означає, що настав час для планового оновлення моделі. Виробник не став затягувати та вивів на тести прототипи автомобіля.

Тестовий мул лише частково покритий камуфляжем. Він приховує оновлену решітку радіатора, яка виконана в тій же стилістиці, що й у Espace. Також Clio отримає нові фари та ДХО у формі бумерангу, перероблений передній бампер зі збільшеним повітрозабірником та видозмінений задній з іншою виямкою для номерного знака.

Шпигунам не вдалося заглянути до салону прототипу новинки. Очікується, що до базового оснащення увійде 10,2-дюймова цифрова панель приладів, мультимедійна система з 9,3-дюймовим екраном і розширений пакет систем допомоги водієві. Ще запропонують нові варіанти оббивки.

Читайте також:
Новий Renault Espace показали на живих фото

У рух оновлений Renault Clio наводитиме 1,0-літровий трициліндровий двигун з віддачею 90 к.с. Також буде доступний гібридний варіант потужністю 141 к.с. на основі 1,6-літрового двигуна E-Tech. У суто електричному режимі така версія автомобіля зможе проїжджати до 45 км. Презентувати новинку мають намір найближчими місяцями.