X

Range Rover презентувала спецверсію Sport SV Edition Two

Британська компанія Jaguar Land Rover підготувала для своїх фанів нову версію спортивного кросовера Sport SV Edition Two. Автомобіль став продовжувачем торішній версії Edition One.

Для Edition Two підготували чотири ексклюзивні кольори: Blue Nebula Matte, Ligurian Black Gloss, Marl Grey Gloss та Sunrise Copper Satin. Як альтернативу дах замість чорної можна вибрати в колір кузова. Також для новинки пропонуються варіанти персоналізації Satin Forged Carbon Fiber та Twill Carbon Fiber. Крім того, автомобіль отримав карбонові елементи декору та фірмову символіку.

У розширеній комплектації версії – передній спліттер, декоративні карбонові панелі на торпеді і дверних порогах, додаткова світлотехніка в салоні. Усі версії оснащуються у стандартній комплектації 23-дюймовими дисками з гумою Michelin Pilot Sport S 5 розмірністю 275/40 спереду та 305/35 – ззаду. Залежно від комбінації кольорів, покупцям пропонують 6 кольорів гальмівних супортів.

Кожен екземпляр Sport SV Edition Two отримає індивідуальне оздоблення салону зі шкіри та вуглепластику, крісла SV Performance з карбоновими спинками та функціями масажу, унікальне світлодіодне підсвічування.

Sport SV Edition Two оснащений двигуном V8 з подвійним турбонаддувом, що видає 635 к.с. і має крутний момент 750 Нм. Він дозволяє позашляховику розганятися до 96 км/год лише за 3,6 секунди. Ціни новинки поки що не повідомляються.