X

Ram 1500 отримав броньовану версію від Inkas (фото)

Канадський виробник броньованих автомобілів Inkas презентував захищену версію пікапа Ram 1500. Тепер, крім зловісного вигляду, він може запропонувати і максимальну безпеку.

Фахівці забезпечили круговий захист Ram 1500 так званою «легкою» бронею. Вона може захистити водія та пасажирів від куль калібру .357 magnum та .44 magnum. Броновані панелі інтегровані в дверні панелі, дах та підлогу. Також посилені стійки, встановлені куленепробивні вікна. Компанія не залишила без додаткового захисту ще й акумулятор та паливний бак.

Як і багато інших броньованих автомобілів від Inkas, Ram 1500 отримав шини із системою Run-Flat. Вона дозволяє продовжити рух у разі проколу. В оснащення включили сирену, стробоскопи, інтерком та систему оповіщення. Також є система нічного бачення для евакуації. Візуально відрізнити такий пікап від стандартного практично неможливо, тільки скло виглядає товщим.

Читайте також:
Ідеальний для ЗСУ: INKAS показала броньований Toyota Hilux

В Inkas не стали змінювати або доопрацьовувати силову установку пікапа, але зазначили, що її показники можуть бути меншими через збільшення ваги. Тобто у рух броньований Ram 1500 наводить 3,0-літровий мотор Hurricane I6, який працює у парі з восьмиступінчастим «автоматом» і повним приводом. Ціни на цю версію моделі, на жаль, не назвали.