X

”Райдужний” Porsche 911 від b&b перетворили на 550-сильний гібрид

Американська компанія Galpin Auto Sports випустить обмежену партію гібридних рестомодів Porsche 911 Targa, присвячених 50-річчю німецького тюнінгового ательє b&b. Перший екземпляр проєкту представили на “Тижні швидкості” у Каліфорнії.

Galpin Motors планує випустити обмежену серію гібридів b&b Targa 50th Anniversary

Натхненний вінтажними фотографіями Polaroid, цей Porsche 911 Targa 1986 відрізняється яскравою лівреєю, оновленим салоном, модернізованим шасі та гібридним силовим агрегатом. Автомобіль віддає шану моделі b&b Rainbow Turbo Targa, спочатку створеної у співпраці з Polaroid у 1976 році. Рестомод відреставрований фахівцями Galpin та Porsche Santa Clarita. Чорний кузов прикрасили райдужними смугами за аналогією з прототипом.

1976 b&b Rainbow Turbo Targa

Чорний кузов прикрасили райдужними смугами за аналогією з прототипом

Найбільші зміни криються під капотом. Новий 4-літровий опозитний шестициліндровий двигун Ed Pink Racing працює в парі з гібридною системою Vonnen. Електродвигун, розташований між двигуном та трансмісією, забезпечує 110 кВт/150 к.с.), а сумарна потужність досягає 410 кВт/558 к.с.

Новий 4-літровий опозитний шестициліндровий двигун Ed Pink Racing працює в парі з гібридною системою Vonnen

Класичний 911 Targa отримав сучасну підвіску Active Suspension Management та гальмівну систему від Brembo. Доповнюють зовнішній вигляд 18-дюймові легкосплавні диски Titan 7.

Інтер’єр був повністю перероблений, включаючи виготовлені на замовлення сидіння Recaro LX з синьою оббивкою

Інтер’єр був повністю перероблений, включаючи виготовлені на замовлення сидіння Recaro LX з синьою оббивкою, що відповідають панелі приладів і дверним картам. 9,2-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, встановлений пасажиром, доповнює систему Porsche Classic Communication. 911 також оснащений кондиціонером та високоякісною аудіосистемою Focal потужністю 660 Вт.

Porsche b&b Targa Hybrid 1986 року постане перед публікою на виставці Werks Reunion у Монтереї 16 серпня разом із Porsche 911 Slantnose 1984 року та Porsche 928 Targa 1981 року, модифікованими b&b. Рестомод також буде представлений на Concept Lawn на Pebble Beach Concours d’Elegance 18 серпня.

Porsche 911 Slantnose 1984 року та Porsche 928 Targa 1981 року, модифіковані b&b

Galpin Motors планує випустити обмежену серію гібридів b&b Targa 50th Anniversary. Хоча ціни не розголошуються, компанія заявила, що кожна модель буде створена відповідно до побажань власника.