X

Пять купе та кабріолетів з Європи за 2 000 EURO.

До весни залишились лічені дні. І хочеться внести в життя трохи свята. Давайте подивимось які купе та кабріолети можна придбати в Європі до 2000 євро, та порахуємо скільки такий автомобіль буде коштувати в Україні вже після розмитнення (без додаткових витрат на доставку та податку в пенсійний фонд при реєстрації). Для розрахунку митних платежів використовуємо наш популярний сервіс “калькулятор розмитнення”.

Alfa Romeo Alfa Romeo GT

2000 euro, з розмитненням 5 200 euro

 Компактне купе в кращих традиціях італійського дизайну виглядає дуже спортивно. Проте під капотом даного екземпляру практичний турбодизель 1,9 л на 150 к.с. Саме через те що двигун дизельний ставке розмитнення на нього трохи вище, ніж на бензиновий. 

Audi TT Cabrio

2 000 euro, з розмитненням 4260 euro

Кабріолет преміальної марки виявився найдешевшим з розглянутих варіантів за умови розмитнення. Секрет в меншому, ніж в решти машин в нашій п’ятірці об’ємі двигуна, що має турбонадув. Та низька ціна в самій Німеччині пояснюється вбитим двигуном, подряпаною фарбою та порізаним м’яким дахом.  

Ford Cougar

2 000 euro, з розмитненням 4440 euro

Цікавий та рідкісний на наших дорогах автомобіль Ford Cougar. Незважаючи на оригінальну зовнішність технічна начинка в моделі така ж як в Ford Mondeo II. Це означає, що його буде легко і не дорого лагодити, та й запчастини для мотора, коробки передач та підвіски знайти буде не складно.

Opel Astra Cabrio

2 000 euro, з розмитненням 4622 euro

Версію кабріолет для німецького виробника  Opel розробило та виготовляло італійське кузовне ательє  Bertone. Цікаво що саме цей екземпляр належить до лімітованої ювілейної серії, що присвячена 90-річному ювілею Bertone. 

Peugeot 206 CC

2 000 euro, з розмитненням 4440 euro

Компактний купе-кабріолет  Peugeot 206 CC попри свої маленькі розміри є справжнім спортсменом. Невелика маса та 2,0-літровий двигун роблять його дуже спритним. Важливий аспект при виборі таких авто – робочий механізм складаного жорсткого верху.

Як бачите купити купе та кабріолети до 2000 Євро можна. Але щоб привезти в Україну, розмитнити та експлуатувати такий автомобіль потрібно ще принаймні два таких бюджети.