X

Прототип нової Honda Prelude Coupe помітили на тестах

Японська компанія Honda проводить випробування відродженого купе Prelude. Новинку помітили у захисному камуфляжі на дорогах Німеччини.

Про відродження Honda Prelude стало відомо, коли рік тому компанія презентувала на автошоу Japan Mobility Show у жовтні 2023 року та на Los Angeles Auto Show у листопаді 2023 року однойменний концепт. Про серйозність намірів свідчив і той факт, що влітку цього року компанія привезла на “Фестиваль швидкості” у Гудвуді нову версію концепту червоного кольору.

2023 Honda Prelude Concept

2024 Honda Prelude Concept

Днями папараці спіймали у свої об’єктиви досвідчений зразок купе на дорожніх тестах у Німеччині. Прототип у піксельному камуфляжі виглядає майже ідентично до останнього червоного концепту. При уважному розгляді дорожня версія має низку відмінностей порівняно з концептом. Найбільш очевидною зміною є інші дзеркала, запозичені Honda Civic, а також датчики ADAS, інтегровані в лобове скло. Позаду прототип відсутній спойлер, який є на концепті. Задня панель також була трохи перероблена для розміщення номерних знаків.

За попередніми даними, нове покоління Prelude буде оснащуватися силовою установкою від оновленої Honda Civic, яка включає 2-літровий чотирициліндровий двигун у парі з двома електродвигунами та варіатором. Очікується, що серійна версія Honda Prelude дебютує у 2025 році по обидва боки Атлантики.

Раніше “Автоцентр” розповідав, що компанія Honda планує відродити купе Acura RSX.