X

Третій мобільний шиномонтаж та ще купа цікавих проектів для ЗСУ

Ще взимку autocentre.ua став біля витоків корисного для ЗСУ проекту “Мобільний шиномонтаж”. Ідея проекту “Мобільного шиномонтажу для ЗСУ” виникла за кілька місяців до того. autocentre.ua спільно з благодійним фондом “Україна в огні”  та агенцією NASC почав рух до реалізації цієї мети. Першим кроком стало придбання двох мікроавтобусів Mercedes-Benz Sprinter за кошт бізнесмена та волонтера – А. Кацуби. Перша машина вирушила на допомогу військовим в середині лютого. 

Минуло два місяці і в кінці квітня слідом рушив другий бус

Третій автомобіль було куплено та виготовлено ще оперативніше. За підтримки партнерів “Нова пошта”, Bayadera group та А. Кацуби було придбано Fiat Ducato, на базі якого виготовили ще один корисний та необхідний пересувний пункт ремонту шин для військових. Доречі, саме ця машина стане частиною експозиції “Авто Перемоги” яку можна побачити 30 травня – 1 червня  рамках виставок ComAutoTrans 2023 та AutoTechService, де autocentre.ua є головним інформаційним партнером.

autocentre.ua спільно з нашими друзями-військовими та організаторами виставки зібрали ряд цікавих технічних рішень, кожне з яких наближає перемогу над окупантами. Ще один приклад таких – мобільний прально-банний комплекс, створений нашими друзями з “Україна в огні” та “Ямпільским ресорним заводом”. 

Щоб побачити ці авто, а також багі Vols, спілкуватися з представниками батальйону “Госпітальєри” які привезуть свій бойовий пікап-кейсеваг Ford F-150, а також оцінити мобільну автомайстерню для ЗСУ запрошуємо вас на експозицію “Авто Перемоги” в рамках виставки ComAutoTrans 2023. Експозиція буде розміщена на майданчику навпроти стенду 1-12.