X

Пенсіонер розігнав модифікований Nissan GT-R до 350 км/год (відео)

Любов до швидкої їзди на автомобілі закладена в людській природі і не залежить від віку водія. Яскравим прикладом є 75-річний Баррі Бігвуд, який володіє Nissan GT-R 2012 року випуску.

Чоловік придбав спорткар та через три роки використання вирішив його модифікувати. На його прохання тюнери удосконалили базовий 3,8-літровий двигун V6 і тепер має робочий об’єм 4,1 літра. Це було досягнуто за рахунок встановлення нового колінчатого валу, шатунів, поршнів та турбонагнітачів. В результаті мотор видає близько 1200 к.с. потужності, а на спринт на чверть милі машині потрібно 10 секунд.

Так як на дорогах загального користування неможливо відчути всю потужність модернізованого спорткара, Баррі Бігвуд періодично виїжджає на спеціальні майданчики, де дозволяє собі розігнати улюблену машину до максимальної швидкості. На цей раз він вирушив на злітно-посадкову смугу аеропорту Аппінгтон. Заїзд зняли на відео.

Читайте також:
Видовищна аварія: Nissan GT-R перекинувся на трасі 11 разів (відео)

На своєму GT-R американець з легкістю розвинув швидкість 350 км/год. При цьому за кермом він почував себе дуже впевнено. Чоловік розповів, що вже понад 50 років дозволяє собі поганяти на машинах. Робить він це не часто і на спеціальних майданчиках або заміських трасах, щоб не наражати на небезпеку інших учасників руху. А ось у повсякденному житті він їздить на старенькій Honda Civic.