X

Осінній цінопад – знижки на KG MOBILITY (SSANG YONG) до 126 000 грн!

Традиційно, осінь – це не лише пора золотого листя і щедрих врожаїв, але й цікавих акційних пропозицій та дисконтів.

Офіційний дистриб’ютор KG MOBILITY (SsangYong) в Україні, ТОВ «Юніверсал Моторз Груп», що входить до складу компаній УКРАВТО ГРУП, оголошує про розпродаж наявного складу позашляховиків KGM Torres і пікапів KGM Musso та Musso Grand 2023 і 2024 року виробництва із максимальною знижкою до 126 400 грн! Акція діє з 19 вересня 2024 року до повного розпродажу вказаних машин в дилерській мережі ТОВ «Юніверсал Моторз Груп», але не слід зволікати, адже кількість автомобілів обмежена. Ціни зафіксовано на весь період розпродажу!

Безпосередньо оцінити комфорт та видатні позашляхові якості автомобілів KGM ви зможете під час проведення тест-драйву. А швидко і зручно обрати для себе бажане авто тепер стало набагато простіше завдяки онлайн-складу KGM в Україні.

KGM Torres – це середньорозмірний позашляховик із габаритами 4705х1890х1720мм і колісною базою у 2680 мм, що забезпечує один з найбільших внутрішніх просторів у своєму класі. Модель комплектується сучасним бензиновим Turbo двигуном 1,5л. з прямим упорскуванням GDI (163 к.с., 280 Нм) з нормами токсичності Євро-6d і автоматичною 6-ступеневою КПП AISIN. Torres пропонується із переднім або активним повним приводом, має 195 мм кліренсу, найвищий рівень пасивної та активної безпеки і комплектацію преміум-рівня, до якої входить шкіряний салон із підігрівом, вентиляцією і електрорегулюванням передніх сидінь, підігрів задніх сидінь, двозонний клімат-контроль, передній і задній парк-тронік з камерою HD-якості, безключовий доступ, «розумний» електробагажник, мультимедійну систему з підтримкою додатків Apple CarPlay і Android Auto, передні і задні LED фари та багато іншого.

KGM Musso – це середньорозмірний рамний пікап четвертого покоління із повним приводом, 6-ступеневою механічною КПП і автоматичним блокуванням заднього диференціалу. Musso Grand – це подовжена версія Musso із 6-ступеневою автоматичною КПП AISIN, багатим рівнем оснащення та збільшеним вантажним простором завдяки більш довгій колісній базі. Обидві моделі оснащені потужним дизельним двигуном e-XDi об’ємом 2,2 літри, що виробляється у співпраці із Mercedes-Benz. Мотор відповідає нормам токсичності  стандарту Євро-6b, має потужність 181 к.с. / 400 Нм для Musso та 187 к.с. / 420 Нм для Musso Grand. Кліренс складає 215 мм для Musso і 220 мм для Musso Grand.

Всередині Musso та Musso Grand поєднують вишуканість та сучасну атмосферу легкового автомобіля. Автомобіль вже в «базі» обладнано двозонним клімат-контролем, електросклопідіймачами, електричним регулюванням, підігрівом і складанням дзеркал, повнорозмірним запасним колесом, передніми протитуманними фарами та іншими комфортними опціями. Musso Grand може додатково похизуватись високоякісним шкіряним салоном із підігрівом і вентиляцією передніх сидінь, кольоровою TFT панеллю приладів “Supervision” 12,3 дюйми, переднім і заднім парк-троніками, круїз-контролем, датчиками світла і дощу, шкіряним кермом з обігрівом, аудіо системою із Bluetooth інтерфейсом та керуванням на кермі, 17-дюймовими  легкосплавними дисками, світлодіодними денними передніми ходовими вогнями і FASHION рейлінгами на даху.

Гарантія на автомобілі KG MOBILITY (SsangYong) складає 3 роки або 100 000 км пробігу

Більше інформації про бренд, його продукцію та дилерську мережу можна дізнатися на офіційному сайті https://kgmobility.com.ua/