X

Оновлений Lexus ES засвітили на фото незадовго до прем’єри

Lexus готується презентувати оновлений преміальний sedan ES. Офіційний дебют має відбутися наприкінці листопада, але втримати новинку у секреті не вдалося.

У мережу потрапила інструкція з експлуатації авто повністю розсекретивши Lexus ES 2025. Її опублікував сайт Autohome. Судячи з зображень, седан отримає фари з новою графікою, оновлену решітку радіатора зі сотовим наповненням і модернізований передній бампер. Ще йому підкоригують задні ліхтарі (у них також зміниться графіка) та запропонують нові варіанти колісних дисків.

Не залишився за кадром і салон найпопулярнішої моделі. У його оснащення включать нову мультимедійну систему з 15-дюймовим екраном, яким відображається інформація про роботу клімат-контролю, положення сидінь та включені функції. Також дещо інакше виглядає центральна консоль.

Читайте також:
В Україні презентували новий Lexus GX (J250)

Змін у моторній гамі Lexus ES не відбулося. Автомобіль, як і раніше, пропонуватиметься з 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 173 к.с. Буде доступна і версія з 2,5-літровим атмосферним мотором на 204 к.с., а також гібрид на його основі з віддачею 218 к.с. У продаж новинка надійде одразу після дебюту, тобто у листопаді цього року. Вартість оголосять після прем’єри.