X

Оновлений Cadillac XT5 готується до дебюту

Концерн General Motors давно та успішно продає свою продукцію на території Піднебесної. Особливе місце займає преміальний бренд Cadillac, який має популярність у заможних китайців. Для своїх численних фанів компанія підготувала оновлений люксовий кросовер XT5.

Зовнішність Cadillac XT5 до рестайлінгу

Дизайн новинки виконаний у новій стилістиці бренду та нагадує про електричний флагман Lyriq. Кросовер виділяється іншим бампером з розтягнутим по горизонталі облицюванням радіатора, а з боків розташувалися химерні Г-подібні світлодіодні фари з тонкими ДХО. Чорні глянцеві вставки на задніх стійках візуально полегшують сприйняття моделі. А загалом машина стала виглядати агресивно та динамічно. З урахуванням змін кузовних панелей XT5 став більшим і досягає в довжину 4888 мм (+72 мм).

Під капотом новинки ховається 2,0-літровий чотирициліндровий турбомотор потужністю 169 кВт/230 к.с., який працює в парі з 9-ступеневим “автоматом”. Розкішний салон зі шкіряним оздобленням оснащений 33-дюймовим вигнутим дисплеєм. Покупці зможуть вибирати з кількох варіантів обробки, включаючи шкіру Nappa, а також скористатися широким асортиментом опцій. Просторий вантажний відсік вміщує від 653 до 1784 л.