X

Оновлений Audi RS3 повністю розсекретили до прем’єри (фото)

За кілька днів має відбутися прем’єра оновленого хот-хетчу Audi RS3, але втримати новинку в секреті компанії не вдалося. У мережу потрапила частина знімків із рекламної фотосесії автомобіля.

Судячи з опублікованих фото, хот-хетч виглядає зловісніше. Він отримав масивну решітку радіатора з ромбоподібним наповненням та новою окантовкою, світлодіодні ДХО з графікою у вигляді картатого прапора, у бампер інтегрували великий повітрозабірник, а спліттер став більш вираженим. Задні ліхтарі також виглядають інакше, є збільшений дифузор та овальні патрубки вихлопної системи із чорними рамками.

Audi розширила палітру кольорів RS3, доповнивши її відтінками Ascari Blue, Progressive Red і Daytona Gray з матовою обробкою. 19-дюймові матові чорні алюмінієві диски входять до стандартної комплектації. Також доступні колісні диски, пофарбовані в темно-сірий матовий або глянсовий чорний металік.

В оснащення салону увійшло нове рульове колесо та мультимедія з більшим екраном. Він може бути укомплектований опціональними ковшеподібними сидіннями RS з вуглецевого волокна, новим фоновим освітленням та контрастним рядком на сидіннях, центральному підлокітнику та дверних підлокітниках. Оздоблення виконано шкірою Nappa.

У рух оновлений RS3 наводить 2,5-літровий турбований п’ятициліндровий двигун потужністю 400 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Він дозволяє авто розганятися з місця до сотні за 3,8 секунди і розвивати максимальну швидкість у 290 км/год. Однак секрет покращеної продуктивності моделі 2025 року полягає не у двигуні. А в управлінні. Audi покращила дільник крутного моменту автомобіля і тепер на задню вісь передається більше тяги.

Читайте також:
Огляд вживаного Audi A4 (B8): всі секрети та недоліки

Більше подробиць стане відомо після прем’єри. Старт продажів моделі намічено на серпень поточного року.