X

Новий співробітник Lamborghini “запоров” 26 машин: компанія оголосила відкликання

Производителю предстоит отозвать все собранные в декабре - январе автомобили

Під відкликання потрапили автомобілі, продані на ринку США. Проблема в системі замикання і відмикання дверних ручок. У будь-який момент вони можуть вийти з ладу, що надзвичайно небезпечно.

У заяві для Національної адміністрації безпеки дорожнього руху США (NHTSA) виробник зазначив, що причина дефекту – новий співробітник. Його недостатньо навчили, і він допустив помилку під час кріплення тросів ручок, зробивши їх занадто короткими. Варто зазначити, що зовні вони відмикаються як слід.

Читайте також:
За неіснуючий Lamborghini просять 4 мільйони євро

На жаль, проблему виявили не одразу, а лише під час фінального контролю якості. Імовірно, вона зачепить 26 суперкарів. Їх склали за період з початку грудня до кінця січня.
Виробник обіцяє незабаром зв’язатися з власниками потенційно проблемних суперкарів, щоб вони передали автомобілі дилерам для заміни внутрішніх ручок. Відклична кампанія розпочнеться на початку травня.

Нагадаємо, що загалом виробник планує скласти 1700 Aventador SVJ. Це 900 купе і 800 родстерів. Незалежно від типу кузова суперкари укомплектують 6.5-літровим мотором V12 потужністю 770 «коней». Автомобілі оснащені активною аеродинамічною системою ALA 2.0, що змінює притискну силу залежно від ситуації водіння, розподіляючи повітряний потік навколо автомобіля.

Читайте також:
Mansory Cabrera: эксклюзивный спорткар на базе Lamborghini Aventador SVJ