X

Новий рамний пікап Kia помічено під час тестів (фото)

В Європі проходить випробування новий пікап Kia Tasman. Саме під час тестів він і потрапив до об’єктивів фотошпигунів.

Це не перший погляд на майбутню новинку, але зараз її вдалося розглянути детальніше. До того ж, це перший випадок, коли прототип пікапа був помічений на дорогах Європи. До цього він потрапляв у поле зору шпигунів лише у Південній Кореї. Судячи з фото, він отримав кутастий кузов, велику решітку радіатора і вертикальну оптику, а також прямий капот і широкі колісні арки. Вантажна платформа Kia виглядає місткою.

За даними інсайдерів салон Tasman буде утилітарним. У його оснащення увійде сучасна цифрова панель приладів і мультимедійна система. Очікується, що новинку запропонують у паливній та повністю електричній версіях. Варіант EV буде збудований на платформі E-GMP. Tasman з ДВС використовуватиме рамну платформу з Borrego, також відомим як Mohave.

Читайте також:
Електричний наступник Kia Stinger розсекречено до офіційної прем'єри

За попередньою інформацією, пікап укомплектують 2,2-літровим чотирициліндровим дизельним двигуном потужністю від 175 до 200 к.с. Коробка передач механічна або автоматична на вибір. Як суперники нового Tasman в компанії називають Ford Ranger і Toyota Hilux. Очікується, що він буде представлений цього року і надійде у продаж 2025-го.