X

Новий позашляховик JETOUR T2. Незабаром в Україні

Офіційний дистриб’ютор JETOUR в Україні – ТОВ «АВТО МОТОР ГРУП» (входить до складу «УКРАВТО ГРУП») анонсує нову модель в лінійці бренду – позашляховик JETOUR T2. Новий повнопривідний позашляховик стане першим з серії T на українському ринку. Старт продажів JETOUR T2 в Україні відбудеться в жовтні 2024 року. Ціни на нову модель будуть оголошені ближче до офіційного старту продажу.

Назва T2 несе в собі додаткове тлумачення та цінності. Що ж вона означає? Літера «T» представляє злиття різних термінів, пов’язаних із поза шляховими властивостями та подорожами, у скороченій формі, як-от «Подорож», «Місцевість (ландшафт)», «Технологія», «Талант», «Спробувати» (від анг. “Travel”, “Terrain”, “Technology”, “Talent”, “Try”) та інше. Місія JETOUR T2, як і його назва, втілює прагнення до подорожей і наполегливість в досягненні своїх мрій. JETOUR T2 — це більше, ніж просто назва чи очікування; це відображення нового мислення.

Новий автомобіль оснащується чотирициліндровим двигуном 2,0 TGDI потужністю 245 к.с. і крутним моментом 375 Н·м, що працює в парі з роботизованою 7-ми ступінчатою коробкою передач 7DCT з подвійним мокрим зчепленням.

Новинка має виразний та агресивний дизайн екстер’єру, який підкреслюють передні матричні фари та задні світлодіодні ліхтарі. Автомобіль буде оснащено 20-дюймовими колісними дисками.

Інтер’єр JETOUR T2 – це ретельно продуманий простір, створений для комфортних подорожей всією родиною. Зручний і функціональний салон оздоблений високоякісними матеріалами з еко-шкіри. Перед водієм розташовані два дисплеї та консоль із селектором вибору режимів руху. Багатофункціональне кермо, ергономічні сидіння та атмосферне світлодіодне підсвічування забезпечують додатковий комфорт для водія та пасажирів навіть у найдовших подорожах.

Габаритні розміри моделі JETOUR T2 по довжині сягають 4785 мм, по ширині 2006 мм, висота 1880 мм, колісна база – 2800 мм, що забезпечують підвищену місткість салону, а відчуття простору додатково посилюється за рахунок панорамного даху.

Для зручності повсякденних перевезень автомобіль пропонує 8 металевих та 6 пластикових точок кріплення в багажнику, які дозволяють надійно зафіксувати всі необхідні речі. Використання екологічно чистих матеріалів, двозонний клімат-контроль, ефективний фільтр очищення повітря гарантують свіжість в салоні без неприємних запахів.

Серцем 15,6 дюймового сенсорного дисплею мультимедійної системи є продуктивний процесор Qualcomm Snapdragon з 8-ми ядерним чіпом, який оптимізовано для забезпечення балансу між продуктивністю та споживанням енергії. Автомобіль також підтримує Apple CarPlay та Android Auto.

Новинка від JETOUR вже незабаром буде готова підкорювати українські дороги та бездоріжжя, завойовуючи серця автолюбителів, слідкуйте за новинами на нашому сайті про офіційний початок продажів.

* Зовнішній та внутрішній вигляд наведено для ілюстрації та може відрізнятися від вигляду автомобілів у офіційних дилерів JETOUR в Україні.