X

Новий Opel Zafira прямує в Україну

Німецька компанія Opel підготувала черговий подарунок для своїх численних фанів в Україні – нове покоління стильного та практичного мінівена Zafira. Новинка вже доступна для замовлення в офіційних дилерів бренду.

Зовнішність мінівена виконана у фірмовому стилі Opel Vizor: передня частина кузова має нові LED-фари та чорну суцільну вставку між ними, на якій розмістився логотип-блискавка. Завдяки «обличчю» Opel Vizor, відтепер Zafira впізнається легко та швидко навіть з далекої відстані. Також змінився передній бампер, який має розширені бокові накладки та забезпечує кращий захист від подряпин.

Крім того, Zafira змінилася і всередині. Новітня мультимедійна система з кольоровим 10-дюймовим сенсорним дисплеєм та цифрова 10-дюймова панель приладів задають відчуття сучасності автомобіля. А можливості бездротової зарядки телефону і бездротового підключення Android Auto та Apple CarPlay сприяють ще більшому комфорту у повсякденному житті.

 

Потужний турбодизель, збільшений кузов L3, максимальні комплектації

Zafira запропонує українським покупцям лише максимальні комплектації: потужний та надійний турбодизельний двигун BlueHDi 177, традиційну 8-ступеневу автоматична коробка передач, збільшений кузов L3 довжиною 5,33 м, а також дві комплектації на вибір – Business або Innovation.

Zafira Business демонструє широкий перелік систем і функцій для комфорту та безпеки під час кожної подорожі: круїз-контроль та обмежувач швидкості, функцію нагадування про необхідність перерви для відпочинку, системи ABS та ESP, двозонний клімат-контроль, додатковий кондиціонер для заднього ряду сидінь, підігрів сидіння водія та пасажира, камера заднього огляду та задні датчики паркування, праві та ліві зсувні бокові двері, оздоблення сидінь тканиною, другий та третій ряд сидінь – у вигляді дивану з розділеною спинкою, мультимедійну систему з 10-дюймовим сенсорним дисплеєм, підтримку бездротового підключення технологій Android Auto та Apple CarPlay, цифрову 10-дюймову панель приладів, світлодіодні фари EcoLED, систему автоматичного включення склоочисників і фар, сталеві 17-дюймові колісні диски.

Версія Innovation додає багато інноваційного обладнання: систему попередження про зміну смуги руху та утримання смуги руху, розпізнавання втоми водія, систему попередження про зіткнення та автоматичне екстрене гальмування, систему автоматичного перемикання фар SmartBeam, інтелектуальну систему підтримки швидкості, адаптивний круїз-контроль, передні та задні датчики паркування, систему моніторингу «сліпих зон» дзеркал, безключовий доступ, праві та ліві зсувні двері з електроприводом та сенсором під заднім бампером для автоматичного відривання/закривання дверей, електричне стоянкове гальмо, бездротову зарядку для мобільних телефонів, систему Grip Control для забезпечення оптимального зчеплення шин з дорожнім покриттям, оздоблення сидінь шкірою, другий та третій ряд сидінь – у вигляді трьох сидінь з окремими спинками, навігаційну система, легкосплавні 17-дюймові колісні диски.

За бажанням можливо замовити додаткові опції. Залежно від обраної комплектації, доступно: оздоблення салону ENJOY (другий та третій ряд сидінь встановлені на рейках та мають поздовжнє регулювання, другий третій ряд виконані у вигляді трьох сидінь з окремими спинками, задні бокові сонцезахисні шторки), пакет внутрішньої трансформації Business (два окремі преміум сидіння другого ряду та розкладний столик), панорамний скляний дах зі шторкою тощо.

Ціна моделі Zafira 2.0 BlueHDi 177 S&S АКП8 Business – від 1 769 200 гривень, а версія Zafira 2.0 BlueHDi 177 S&S АКП8 Innovation – від 2 135 100 гривень.

Купуйте легко завдяки програмі BuyEasy

Новий Opel Zafira може бути вашим навіть якщо немає повної суми для оплати, адже автомобіль можна придбати за фірмовими програмами фінансування BuyEasy. Фірмові програми фінансування BuyEasy реалізуються з провідними українськими банками, які гарантують найкращі умови для клієнтів: відсоткова ставка – від 0,01% річних, термін кредитування – до 7 років, мінімальний перший внесок – 20% від вартості автомобіля, швидкий розгляд заявки, прозорі умови фінансування, надійні страхові партнери. Та, звісно, повна підтримка офіційного імпортера Opel в Україні: це означає можливість подачі документів безпосередньо в автосалоні, попередній розрахунок кредиту в онлайн-режимі тощо.

Легкість експлуатації та легкість обслуговування

На Opel Zafira діє заводська гарантія терміном на 2 роки без обмеження пробігу. Гарантія покриває випадки заводських несправностей та наскрізної корозії кузова, а роботи з усунення цих недоліків здійснюються безплатно фахівцями в сервісній мережі Opel. А для тих, хто бажає продовжити термін гарантійного періоду, доступні сервісні договори – ви самостійно визначаєте межі покриття та поєднання послуг відповідно до потреб.