X

Новий кросовер від Cupra розсекретили задовго до прем’єри (фото)

Компактний кросовер Cupra Terramar мають намір офіційно презентувати у серпні цього року, але втримати новинку в секреті виробнику не вдалося. Вона потрапила до об’єктивів фотошпигунів на дорогах Іспанії.

Соплатформний Volkswagen Tiguan кросовер виглядає стильно та сучасно. У нього виражений «ніс», широка чорна рещітка радіатора та великі стрілоподібні фари зі світлодіодними ДХО. Задні ліхтарі виконані у формі єдиного блоку, у центрі якого встановлений логотип марки. Також видно дифузор та масивний бампер з пластиковою накладкою, спойлер на даху та темні рейлінги.

Відомо, що новий Terramar побудований на платформі MQB Evo і досягає завдовжки 4500 мм. Салон моделі просторий та комфортний, має конфігурацію 2+3 та оснащений відповідно до останніх тенденцій ринку. Запропонують новий кросовер Cupra з такою ж моторною гамою, як у соплатформенного Volkswagen Tiguan.

Читайте також:
Тюнери додали агресії оновленому Cupra Leon (фото)

Тобто він буде доступний з 1,5 та 2,0-літровими бензиновими турбодвигунами. Ще буде доступна версія з 2,0-літровим турбодизельним двигуном. Деякі з них будуть оснащені м’якою гібридною системою, а ще буде пара PHEV, запас ходу на електротязі яких може сягати 113 км. Двигуни працюють у парі із семиступінчастою автоматичною коробкою передач, а також системою переднього або повного приводу.