X

Новий Jeep Grand Cherokee став дешевше

Легендарний Jeep Grand Cherokee по праву вважається флагманом бренду, адже несе в собі всі найкращі напрацювання Jeep за багаторічну історію – система повного приводу, високоякісні матеріали, преміальний комфорт в салоні, потужний двигун та надсучасні технології. В Україні дана модель широковідома загалу та має репутацію безкомпромісного позашляховика. І тепер на шляху в Україну знаходяться автомобілі 2024 модельного року, які не тільки зберегли всі переваги, а й додали ще одну вагому перевагу – привабливу ціну.

Віднині Jeep Grand Cherokee L Summit Reserve 2024 модельного року коштує від 3459600 гривень. Замовляйте уже зараз тест-драйв «великого вождя», аби на власному досвіді відчути усі можливості преміального позашляховика.

Grand Cherokee – це справжній флагман модельного ряду Jeep, який може запропонувати пневматичну підвіску Quadra-Lift: вона забезпечує можливість збільшення кліренсу з стандартного значення 214 мм до вражаючих 276 мм, вирізняється швидкою роботою (підняття/опускання кузова) та замкнутим пневматичним контуром. Також передбачена функцією зменшення кліренсу під час швидкого руху по автостраді або для полегшення посадки. Саме системи повного приводу та можливості пневматичної підвіски вигідно вирізняють новий Grand Cherokee поміж суперників й підкреслюють його статус лідера SUV-класу. Звертайтесь до найближчого салону Jeep, аби отримати детальну консультацію менеджера.

Поява Jeep Grand Cherokee L стала справжньою сенсацією в історії цього культового автомобіля. Адже вперше Grand Cherokee отримав подовжену версію та збільшений салон. Завдяки збільшеному 5,2-метровому кузову та подовженому даху, автомобіль не лише виглядає ще більш солідно та поважно, але й додає практичності – він пропонує дуже просторий 7-місний салон та надзвичайно великий багажник.

Крім того, саме для подовженої версії Jeep Grand Cherokee L в Україні пропонується максимальна комплектація Summit Reserve: витончена шкіра Palermo та оздоблення деревом з відкритими порами, комплексна система допомоги водію Active Driving Assist, пневматична підвіска Quadra-Lift для комфорту та можливості регулювання кліренсу, передні сидіння з масажем, підігрів та вентиляція сидінь попереду і позаду, аудіо-система McIntosh, медіа-центр UConnect зі спеціальним розділом Off-Road Pages тощо.

Світ Jeep для клієнтів Бренду

Бренд Jeep завжди славився своїм ком’юніті «джиперів» – власні традиції, унікальний тюнінг від Mopar, дружня спільнота однодумців. І звичайно до цього переліку варто додати і зручні сервіси та пропозиції, до прикладу, вигідні програми фінансування BuyЕasy, що реалізуються у партнерстві з провідними українськими банками.

Кредитні програми Jeep BuyEasy пропонують для клієнтів умови фінансування, що є одними з найкращих на ринку. Наприклад: перший внесок – від 20% вартості автомобіля; термін кредитування – до 60 або навіть до 84 місяців; відсоткову ставку – від 0,01% річних з можливістю її фіксації на весь термін кредиту. Також варто звернуту увагу й на додаткові переваги: надійні банки-партнери та підтримка імпортера, простота подачі документів, можливість отримання попереднього рішення по кредитуванню за дві хвилини тощо. І що важливо, у вас є можливість у режимі онлайн розрахувати щомісячний платіж на придбання автомобіля в кредит. Заповнюйте коротку форму та отримуй розрахунок у персонального менеджера.

Програми лізингу Jeep BuyEasy реалізуються з провідними лізинговими компаніями у на весь термін лізингу. Причому всі умови надання лізингу формуються індивідуально під кожного клієнта, відповідно до його побажань та фінансових можливостей. Та навіть більше: витрати на реєстрацію автомобіля та його страхування можна також закласти в загальну суму лізингу, що фактично надає можливість розстрочки цих платежів. Крім того, лізингова компанія може адмініструвати страхові виплати, надавати безкоштовну цілодобову технічну підтримку, включати додаткове страхування в суму лізингу тощо.

Легендарний Jeep Grand Cherokee 2024 модельного року вже прямує в Україну – тому радимо не зволікати, а вже зараз звертатись до дилерів бренду, щоб оформити попереднє замовлення на бажаний автомобіль.