X

Новий Honda Accord перейшов на темну сторону (фото)

До 2025 модельного року оновилася Honda Accord. Найбільшою зміною стала поява в лінійці версії Dark SE, яка замінить попередню EX.

Від інших представників сімейства Accord новинка відрізняється темною обробкою кузова, а саме чорними корпусами дзеркал заднього виду, аналогічною антеною у вигляді акулячого плавника та чорними 17-дюймовими легкосплавними дисками. Всі ці деталі роблять седан більш виразним та дещо спортивним. Ще зміни відбулися у салоні моделі.

Оздоблення салону Accord Dark SE виконано зі шкіри чорного кольору, яку доповнюють темні металеві глянцеві вставки. В оснащення кабіни включили передні сидіння з підігрівом і 10-позиційним електрорегулюванням, 10,2-дюймову цифрову панель приладів, мультимедійну систему з 7-дюймовим екраном і підтримкою Android Auto і Apple CarPlay. Є люк з електроприводом, двозонний клімат-контроль та аудіосистема з вісьмома динаміками.

Читайте також:
Honda представила оновлений гібрид HR-V e:HEV

Новинку запропонують з 1,5-літровим чотирициліндровим турбодвигуном потужністю 192 к.с. і 260 Нм крутного моменту, який працює в парі з безступінчастою трансмісією. Є і гібридний варіант на основі 2,0-літрового чотирициліндрового двигуна з сумарною віддачею 204 к.с. Вартість Honda Accord Dark SE починається від 31 500 доларів. У продаж вона надійде наприкінці цього року.